Om Vild med Haver

Anlægsgartner og brolægger siden 1989

Vild med Haver Anlægsgartner Anders P. Møller eftf. er din lokale anlægsgartner og brolægger i Nordsjælland. Vi har eksisteret siden 1989, og udfører alle opgaver inden for anlægsgartner og brolæggerfaget. Herunder pleje og vedligeholdelse af private haver samt de større grønne arealer ved boligforeninger og virksomheder.

Firmaet ejes af Anders P. Møller.

Kvalitet, sevice og garanti

Alle vores arbejder bliver udført efter Danske anlægsgartneres normer for anlægsgartnerarbejde. Vi overholder alle øvrige normer og standarder for udførelse af vores arbejde samt i forbindelse med valg af materialer.

Vi yder god service overfor vores kunder, og giver naturligvis garanti på samtlige opgaver vi udfører. Og vi overholder de aftalte betingelser, herunder pris samt leveringstider på vores arbejder.

Anlægsgartner og brolægger i Nordsjælland

Vild med Haver Anlægsgartner Anders P. Møllers eftf. anlægsgartner Nordsjælland og brolægger Nordsjælland er dit lokale anlægsgartner og brolægger firma. Vi servicerer kunder i hele Nordsjælland, både private, boligforeninger og virksomheder.

 

Hvad laver vi?

Anlægsgartner

Vi anlægger og vedligeholder private haver og større grønne arealer for boligforeninger og virksomheder.

Brolægning

Anlægning af terrasser, indkørsler og større arealer i chaussésten og brosten. Opsætning af trapper og sætning af kantsten

Haveanlæg

Få anlagt den have du drømmer om, og få et helt nyt haveanlæg, eller få ændret og renovereret dit eksisterende haveanlæg.

Haveservice

Vi udfører haveservice for private haveejere i Nordsjælland, så du kan slappe af og nyde din have. Græsklipning, hækklipning etc.

Træfældning

Vi udfører træfældning samt træbeskæring mindre og større træer i hele Nordsjælland. Også fældning af vanskelige træer.

Havehegn

Opsætning af bræddehegn, raftehegn, modulhegn som f.eks. pileflet ogtrådhegn. For private, boligforeninger og virksomheder.