Brolægning Nordsjælland

Brolægning Nordsjælland

- få lavet en smuk og praktisk brolægning der holder i mange år

Din anlægsgartner udfører smukke og holdbare brolægninger i hele Nordsjælland for private haveejere, boligforeninger og virksomheder. Brolægning med garanti og i høj faglig kvalitet.

Vi anlægger brolægning i beton, granit og øvrige naturstensmaterialer, og afgiver altid et GRATIS og uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

Ny brolægning

Når du beslutter dig for at investere i en ny brolægning er det vigtigt, at den anlægges korrekt i forhold til opbygning af grusbærelag samt anvendelse af de rigtige materialer. Herudover er det vigtigt, at din nye brolægning opfylder dine ønsker og behov i forhold til den praktiske funktion samt den æstetiske udformning, herunder materialevalg, farver og mønstre.

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov i forbindelse med anlægning af din nye brolægning, hvorefter vi rådgiver og vejleder dig til en optimal løsning for din fremtidige brolægning.

Omlægning- eller udskiftning af din eksisterende brolægning

Trænger din eksisterende brolægning til en omlægning på grund af lunker og andre ujævnheder, eller ønsker du en udskiftning af de eksistrende sten eller fliser, så kontakt os for et uforpligtende besøg og gratis tilbud.

 


Vores brolægger udfører

Kontakt os for et GRATIS Tilbud